Prijzen

Krachtige software. Eenvoudige prijzen.

Start je gratis proefperiode van 14 dagen en krijg toegang tot alle Workodo functies. Geen betaalgegevens nodig.

Kies jaarlijks en bespaar minimaal 20%
Kies jaarlijks en bespaar minimaal 20%

Veel gestelde vragen

Welk abonnement past bij mijn organisatie?

Bij Workodo bieden wij verschillende soorten abonnementen en staffels aan. Hierdoor is er altijd een die bij jouw organisatie grootte en behoefte past. Verder kies je voor een maand- of jaarabonnement waarbij je de flexibiliteit kiest die past bij jouw organisatie.

Kan ik tussentijds mijn abonnement wijzigen?

Als je een maandabonnement hebt, is het mogelijk tussentijds je abonnement te wijzigen. Zo kan je gebruikersaantallen aanpassen of overstappen naar het jaarabonnement.

Wannneer en hoe wordt het abonnement geïncasseerd?

Bij Workodo factureren we altijd vooruit. Wat houdt dat in? Bij een maandabonnement factureren we altijd aan het begin van de maand. Bijvoorbeeld op 13 juli factureren we de periode van 13 juli t/m 12 augustus. Bij een jaarabonnement factureren we bij aanvang van je abonnementsperiode.

Is er een minimale besteding?

Wij hanteren een minimale besteding van 5 gebruikers. De minimale maandelijkse uitgave is voor de kosten van de omgeving, de support en technologiekosten. De support bestaat o.a. chat- en emailondersteuning, kennisbank en video's en telefonische ondersteuning.

Wat is een actieve gebruiker?

Je betaalt bij Workodo per actieve gebruiker. Dat houdt in dat we alleen kijken naar medewerkers die niet gearchiveerd zijn, de actieve medewerkers. Een medewerker archiveer en dearchiveer je zelf eenvoudig in het tabblad HRM. Zo kan je 50 mensen in Workodo hebben, maar 20 actieve gebruikers. Je wordt dan alleen voor deze 20 gefactureerd. test

Breadcrumbs