Urenregistratie

Urenregistratie en verlof op één plek

Verkrijg een betrouwbare urenregistratie en actueel aanwezigheidsoverzicht met Workodo. Laat je team eenvoudig uren registreren.
een man en twee vrouwen kijken in een een koffiezaakje samen naar een laptop.

Betrouwbare urenregistratie app

Digitale tijdregistratie, integratie met payroll en verlof registratie.
Een personeelsplanning.
Realtime inzicht in werkuren
Registreer uren met de mobiele app, prikklok of browser. Weet precies gewerkte uren.
Overzicht van urenregistratie.
Verlofregistratie en ziekte
Een centrale plek voor verlof, ziekte en uren registratie. Geef je team zelf inzicht.
De bezetting tegenover de personeelskosten.
Beschikbaarheid centraal
Laat je medewerkers hun (on)beschikbaarheid doorgeven en zie het direct op je planning.
Een man werkt buiten op zijn laptop.

Urenregistratie app

Registreer en controleer uren

Geen gedoe meer met Excel-bestanden, rondslingerende papieren briefjes of talloze appjes maar gewoon een urenregistratie app. Met Workodo wordt het beheren van uren eenvoudiger dan ooit. Registreer nauwkeurig de gewerkte uren vanuit één centrale plek, zoals mobiel of prikklok. Controleer moeiteloos de uren van alle teamleden, minimaliseer fouten en vereenvoudig het proces van urenregistratie.

Uren registratie personeel

Minder tijd aan administratie

Bespaar kostbare tijd en energie door minder tijd te besteden aan het controleren, bewerken en verlonen van uren. Met Workodo wordt alles voor je urenregistratie samengebracht op één overzichtelijke plek. Geef jezelf de ruimte om te focussen op wat echt belangrijk is, terwijl Workodo de complexiteit uit je urenadministratie haalt.
Visuele weergave van ingeplande diensten per locatie.Een man kijkt blij op van zijn beelscherm.
Man staat lachend bij vaten.

Uren bijhouden

Verlofregistratie en aanwezigheid

Creëer een gestroomlijnde en georganiseerde aanpak voor het registreren van werkuren, verlof, ziekte en aanwezigheid door je medewerkers samen te brengen in een verlofregistratieysteem. Geen onverwachtse kosten meer aan het eind van het jaar.

App tijdregistratie

Overal uren registreren

Gebruik de Workodo app voor tijdregistratie, verlof en beschikbaarheid. Laat ze hun tijd registratie starten op de mobiel of direct verlof aanvragen en inzien. Geen laptop meer nodig.
Drie vrouwen kijken lachend naar een mobiel in een restaurant.

Dé complete planning software

Plan
Plan je medewerkers in met de personeelsplanning. Heb altijd kost en bezetting onder controle.
Registreer
Registreer uren, verlof, ziekte en aanwezigheid. Heb één gecentraliseerde plek voor al je medewerker uren.  
Controleer
Controleer uren, verlof en kosten. Voorkom verrassingen op je payroll. Altijd de juiste gegevens.

Probeer 14 dagen gratis

Veel gestelde vragen

Wat is een digitale urenstaat?

Digitale urenstaat is het online overzicht van geregistreerde urenregels. Waar men eerst op papier hun uren registreerde, voert men deze uren nu online door. Dit kan door middel van een digitale prikklok of door uren te registreren met een mobiele app. De manager krijgt nog steeds de essentiële informatie door, maar alles is nu gecentraliseerd en gedigitaliseerd.

Wat is urenregistratie software?

Urenregistratie software is de online oplossing voor het registeren en controleren van werkuren. Urenregistratie software bevat vaak de volgende elementen: uren registreren, controleren en doorzetten voor verloning. Dit helpt om in te zien welke uren er worden gemaakt, overuren en wat de personeelskosten zijn.  

Hoe kan ik de uren van mijn team registreren?

Bij Workodo is het op meerdere manieren mogelijk om jouw team uren te laten registreren: Via de webbrowser, mobiele applicatie of via een digitale prikklok. Jij bepaalt op welke manier de uren worden geregistreerd en bent dus in controle over een nauwkeurige urenregistratie. De registraties vertalen zich vervolgens naar een digitale urenstaat.

Kan ik uren voor mijn team registreren?

Het is met Workodo mogelijk om de tijd voor jouw team te registreren. Dit kan door eenvoudig een urenregistratie toe te voegen of door de planning om te zetten naar een urenstaat. Ook is het voor de beheerder van de omgeving mogelijk gemaakte urenregistraties te bewerken als men bijvoorbeeld een verkeerde eindtijd heeft geregistreerd. Zo behoud jij de controle over de gewerkte uren.

Kan ik tijd laten registreren op meerdere locaties?

Bij Workodo is er geen limiet aan het aantal locaties dat je kan toevoegen voor het registreren uren. Maak urenregistratie mogelijk voor elke locatie, event of afdeling.

Kan ik de urenstaten exporteren?

De urenstaten zijn allemaal te exporteren. Dit kan eenvoudig naar een export in de vorm van een excel bestand of digitaal via een van de integraties.

Kan ik met Workodo verlof registraties bijhouden?

Naast uren is het ook mogelijk om je medewerkers hun verlof, ziekte en afwezigheid te laten registreren. Ze geven eenvoudig door welke dagen ze afwezig zijn en zien hun actuele verlofsaldo terug op hun persoonlijke dashboard. Zo weten ze zelf altijd of ze verlof kunnen opnemen en hoeveel ziekteuren ze hebben opgebouwd.