Personeelsplanning software

Dé oplossing voor je personeelsplanning

Bespaar 3 uur per FTE per week op het maken en wijzigen van je personeelsplanning. Beheer verlof, ziekte en beschikbaarheid op een plek.
Een vrouw kijkt tevreden naar haar laptop scherm.
Een weergave van een aanbevolen medewerker voor een dienst.

Maken en onderhouden van personeelsplanning

Geen verzameling excel files meer voor personeelsplanning, beschikbaarheid en verlof. Alles gecentraliseerd in een overzicht.
Een personeelsplanning.
Plan snel nieuwe diensten
Maken en aanpassen van diensten in een handomdraai.
Overzicht van urenregistratie.
Verlof, ziekte en kosten op 1 plek
Zie aan- en afwezigheid direct terug in je planning.
De bezetting tegenover de personeelskosten.
Bewerk en deel je planning realtime
Deel je ingeplande (openstaande) diensten direct.
Een man met een kop koffie die naar zijn laptop kijkt.

Personeelsplanning app

Verminder je admin taken

Maak, bewerk en deel moeiteloos je planning met slechts enkele eenvoudige handelingen. Bespaar kostbare uren die je anders zou besteden aan ingewikkelde planningswerkzaamheden en geniet van de vrijheid om overal toegang te hebben tot je agenda via onze handige mobiele app.

Bereken personeelskosten

Alle info op je planningsbord

Personeelskosten, contracturen en verlof, allemaal belangrijk voor je personeelsplanning. Met Workodo breng je alle relevante gegevens samen in een overzichtelijke planning. Nooit meer iets vergeten en altijd direct toegang tot essentiële informatie.
Een weergave van ingeplande dienstenEen vrouw die naar haar laptop kijkt.
Man die op zijn laptop werkt in een werkplaats.

Personeelsplanning maken

Speel snel in op veranderingen

Ziekte, verlof, of een onverwachte afwezigheid van een medewerker - jouw planning is voortdurend in beweging. Daarom is het essentieel dat je personeelsplanning net zo flexibel is als jouw organisatie. Met Workodo pas je moeiteloos aan op veranderingen, waardoor je altijd de controle behoudt, zelfs in de meest onvoorziene situaties.

Dé complete planning software

Plan
Plan je medewerkers in met de personeelsplanning. Heb altijd kosten en bezetting onder controle.
Registreer
Registreer uren, verlof, ziekte en aanwezigheid. Heb één gecentraliseerde plek voor al je medewerker uren.  
Controleer
Controleer uren, verlof en kosten. Voorkom verrassingen op je payroll. Altijd de juiste gegevens.

Probeer 14 dagen gratis

Veel gestelde vragen

Wat is personeelsplanning software?

Personeelsplanning is het proces waarbij je zorgvuldig plant hoeveel medewerkers je nodig hebt, op welke tijden en op welke afdelingen. Dit omvat ook het beheren van hun werkschema's en dienstregelingen. “Komt het neer op werkroosters maken?”  Het gaat verder dan dat. Het omvat het begrijpen van de unieke behoeften, vaardigheden en beschikbaarheid van je medewerkers.

Wat is personeelsplanning software?

Personeelsplanning software is een handig hulpmiddel waarmee bedrijven hun werkroosters efficiënt kunnen beheren. Het maakt het plannen van diensten eenvoudig, rekening houdend met beschikbaarheid en vaardigheden van medewerkers. Hierdoor kunnen organisaties soepeler omgaan met het maken van een personeelsplanning, conflicten verminderen en de bezettingsgraad optimaliseren.

Waarom is personeelsplanning belangrijk?

Personeelsplanning is essentieel voor de voortgang van een dienstgerichte organisatie. Enkele redenen zijn:
Efficiëntie: Door te zorgen voor een nauwkeurige afstemming van je personeelsbestand op de vraag, minimaliseer je verspilling van tijd en middelen.
Kostenbeheersing: Een personeelsplanning helpt deze kosten onder controle te houden zonder de kwaliteit van de dienstverlening in gevaar te brengen.
Medewerkerstevredenheid: Door de wensen en behoeften van je medewerkers in je planning op te nemen, verbeter je hun tevredenheid en betrokkenheid.
Klanttevredenheid: Een goed gepland personeelsbestand betekent dat klanten altijd de service krijgen die ze verwachten, waardoor de klanttevredenheid wordt vergroot.
Wet- en regelgeving: Door de complexe arbeidswetten en regelgeving na te leven, minimaliseer je juridische risico's en boetes.

Waarom is het belangrijk voor mijn bedrijfstrategie?

Een van de cruciale aspecten van strategische personeelsplanning is het proactief omgaan met veranderingen in de markt en de industrie. Bedrijven die in staat zijn om snel te reageren op nieuwe trends en technologische ontwikkelingen, hebben een concurrentievoordeel. Door in te spelen op veranderingen in de vraag naar bepaalde vaardigheden of de opkomst van nieuwe functies, kunnen organisaties zich aanpassen en gedijen in een dynamische zakelijke omgeving.

Waarom zou ik Workodo kiezens als personeelsplannings app?

Bij Workodo geloven we dat plannen geen puzzel moet zijn. Wij richten ons er op om het maken van een personeelsplanning zo eenvoudig mogelijk te maken. Creëer, bewerk, informeer en controleer je planning en uren op een plek.

Wat zijn andere handige tools voor urenregistratie van Workodo?

Naast personeelsplanning is het mogelijk Workodo te gebruiken voor urenregistratie. Daarmee controleer je eenvoudig geplande uren tegenover gemaakte uren. Zie eenvoudig wie er ingeklokt is, hoeveel uren of overuren iemand heeft gewerkt en maak het verlonen eenvoudig.

Hoeveel mensen kan ik inplannen?

Bij Workodo is er geen limiet aan de hoeveelheid mensen die je kan inplannen.

Hoe plan ik mensen in met Workodo?

Tijdens je proefperiode van Workodo merk je zelf hoe je eenvoudig een dienst aanmaakt. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, wij staan klaar om je te helpen! Vind handige tips in onze kennisbank of neem contact op met ons team.

Kan Workodo helpen met het plannen van pauzes?

Ja, met Workodo plan je net zo makkelijk pauzes in als diensten. Geef per dienst aan hoeveel pauze iemand krijgt en of deze betaald of onbetaald is.