14/3/2024

De 10 beste apps voor efficiënte personeelsplanning

3 minuten
Een whiteboard met een planning

Het opstellen van een effectief personeelsrooster kan een uitdagende taak zijn, vooral als je talloze medewerkers met verschillende beschikbaarheden en taken hebt. Gelukkig bieden moderne technologieën ons een helpende hand. In deze blogpost zullen we de 10 beste personeelsplanning-apps bespreken die je kunnen helpen bij het stroomlijnen van je personeelsplanning, of je nu een klein bedrijf, een restaurant of een groot bedrijf runt.

Workodo

Workodo biedt alles wat je nodig hebt voor efficiënte personeelsplanning en meer. Met deze app kun je eenvoudig shifts toewijzen, de beschikbaarheid van medewerkers beheren en taken toewijzen. De intuïtieve interface maakt het eenvoudig om roosters te maken en aan te passen, en de mobiele app stelt medewerkers in staat om hun roosters onderweg te bekijken. Medewerkers kunnen vervolgens hun tijdig eenvoudig registreren dankzij de mobiele prikklok of met hun mobiel.

Workodo is een product van TimeChimp, al jaren de Nederlandse oplossing voor urenregistratie voor projectorganisaties.

When I Work

When I Work is een Amerikaanse app voor personeelsplanning die geschikt is voor bedrijven van elke omvang. Met de app kun je eenvoudig werkroosters maken, shifts ruilen en de beschikbaarheid van medewerkers beheren. De mobiele app stelt medewerkers in staat om altijd en overal toegang te krijgen tot hun roosters en verschuivingen te accepteren of wijzigen.

Deputy

Deputy is een Amerikaanse app voor personeelsplanning waarmee je eenvoudig roosters kunt maken en aanpassen. Het biedt ook functies voor tijdregistratie en taakbeheer. Met de app kun je de beschikbaarheid van medewerkers beheren en snel inspringen op onverwachte wijzigingen in je personeelsbezetting.

Planday

Planday is een app die is ontworpen voor sectoren zoals horeca, detailhandel en gezondheidszorg. Het biedt op maat gemaakte planningstools. Met functies zoals urenregistratie en communicatie met medewerkers, helpt Planday je bij het beheren van je personeelsroosters en taken.

Humanity

Humanity is een geavanceerde app voor personeelsplanning met functies voor roosterplanning en urenregistratie gefocust op de zorg.

Shiftboard

Shiftboard is een app die is gericht op het creëren van flexibele roosters voor bedrijven gericht op mission-critical industrieën. Het biedt functies voor tijdregistratie, taakbeheer en communicatie met medewerkers.

Zip Schedules

Zip Schedules is een eenvoudige en intuïtieve app voor het maken van personeelsroosters. Het biedt functies zoals shiftplanning, urenregistratie en communicatie met medewerkers. Zip Schedules is ontworpen om de complexiteit uit het planningproces te halen.

HotSchedules

HotSchedules is speciaal ontworpen voor de horecabranche. Het biedt tools voor personeelsplanning, taakbeheer en communicatie met medewerkers. Met de app kun je snel reageren op wijzigingen in je personeelsbezetting.

7Shifts

7Shifts is gericht op de restaurantindustrie en biedt  planningstools voor horecabedrijven. Het bevat functies zoals shiftplanning, urenregistratie en communicatie met medewerkers, allemaal afgestemd op de behoeften van restaurantbeheer.

Intiut

Intiut is een app voor tracken van inkomen en uitgaven, maar het biedt ook functies voor personeelsplanning en communicatie met medewerkers. Het is geschikt voor bedrijven die zich willen richten op nauwkeurige urenregistratie en personeelsplanning in één app willen beheren.

Het kiezen van de juiste personeelsplanning-app kan een aanzienlijke impact hebben op de efficiëntie van je bedrijf. Klaar om een personeelsplanning app een kans te geven? Start je 14 dagen proefperiode vandaag nog!

Foto van auteur.
Jasmine Hakkert
Product Marketing Manager